ESHTE KOHA PËR TË RREGULLUR VIZIONIN TUAJ!

Alt Alt Alt
Alt
 • Ai lehtëson presionin dhe dhimbjen në sy në pesë minuta
 • Rikthen shikimin me 99% në një të vetme kursi
 • Parandalon zhvillimin e sëmundjeve të syrit dhe dëmtimi të shikimit

Porosit TANI
ME ULJE!

7800 ALL

3900 ALL

ÇDO DITË
SHIKONI
PO KEQESOHENI?

Kushti kryesor për shikimin normal është —elasticiteti i thjerrëzës. Fatkeqësisht, kjo aftësi dëmtohet nga shumë faktorë:

 • Mosha
 • Lodhja e syve
 • Procese të ndryshme patologjike (më shpesh inflamatore)
 • Furnizimi i pamjaftueshëm me gjak
 • Myasthenia gravis dhe dobësi e muskujve
Alt
Alt

ARSYEJA KRYESORE E VIZIONIT TË KEQ ËSHTË
FUNKSIONIMI I NDËRPRERUR
MUSKUJT E SYRIT!

 • Aparati muskulor i fokuson sytë në atë mënyrë që imazhet e marra, duke kaluar nëpër thjerrëza, të projektohen në retinë.
 • Çrregullimet në ekuilibrin e punës së muskujve krijojnë shtrydhje të pamjaftueshme ose të tepruar të kokës së syrit.
 • Lentja është e deformuar, fokusi është i shtrembëruar, imazhi noton.
Alt

LENTE DHE SYZA
NUK DO TË NDIHMOJË!

Ato relaksojnë muskujt e syve, gjë që çon në deri te
deformimi i tyre dhe vetëm sa e përkeqëson problemin.

Alt
Alt

O Caps
PËRGATITJA INNOVATIVE PËR
RIKUJTJA E VIZIONIT

O Caps është një kompleks biogjenik i ekstrakteve natyrore që synojnë dëmtimin e shikimit dhe ofrojnë lehtësim të plotë nga sëmundjet më të zakonshme të syrit të njeriut.

Ky është i vetmi ilaç që rregullon muskujt e kokës së syrit, i cili ndihmon në rivendosjen e fokusit normal dhe rikthimin e vizionit të qartë dhe të ndritshëm, tredimensional.

 • Ai lehtëson inflamacionin, tensionin, thatësinë dhe acarimin
 • Përmirëson mprehtësinë vizuale, forcon retinën
 • Stimulon sinapset nervore që ofrojnë vizion të qartë
 • Rrit reagimin e muskujve nndaj ndryshimeve të ngarkesës, lehtëson dhe parandalon hipertonusin
 • Siguron fokusimin e duhur të lenteve
 • Rrit qarkullimin kapilar

MBËSHTETJE TEKNOLOGJIKE PËR MUSKULLIN E SYRIT

MUSKUJT TONONI DHE NDALONI DEFORMIMIT TË BALLIT TË SYRIVE

Alt

KUR JU DUHEN O CAPS?

Alt

Nëse keni shikim të dobët ose të keq

Alt

Nëse keni ndonjë sëmundje dhe çrregullime të aparatit vizual

Alt

Djegie të shpeshta, dhimbje, skuqje të syve

Alt

Nëse mbani syze ose lente kontakti

Alt

Kur shfaqen dhimbje koke, të cilat shumë e konsiderojnë migrenë ose presion

Alt

Me lodhje të shpejtë të syve gjatë punës dhe një rënie të përgjithshme të performancës

Alt

Nëse keni një predispozitë gjenetike, të afërmit tuaj vuajnë nga probleme me shikimin

ÇFARË KANË TREGUAR KËRKIMI?

 • Në 99% të rasteve nga 100, shikimi rikthehet plotësisht.
 • U regjistrua një përmirësim në funksionimin e të gjitha sistemeve të trupit, duke siguruar funksionimin e saktë të aparatit vizual.
 • Në 9 nga 10 raste, nevoja për operacion për të rivendosur shikimin u zhduk
 • Në 10 nga 10 raste - nuk kishte asnjë efekt anësor
Alt

35,000 vullnetarë morën pjesë në provat klinike të ilaçit. Të gjithë kishin dëmtim të shikimit të shkaktuar nga tendosje e tepërt e syve ose sëmundje të syrit.

Alt

PËRFUNDIM I EKSPERTIT:

Në vitet e fundit, numri i njerëzve që vuajnë nga humbja e shikimit është rritur 18 herë. Shumë nga pacientët e mi në panik, më kërkojnë t'u përshkruaj lente dhe syze, megjithëse nuk e kuptojnë se një masë e tillë do ta përkeqësojë më tej situatën dhe do të prishë plotësisht funksionimin e syve..

Sot ka një mundësi për të rregulluar problemin me mjekimin. Mjekësia O Caps u krijua për këto qëllime. Unë e përshkruaj atë për secilin nga pacientët e mi dhe në 99% të rasteve ata arrijnë të rifitojnë vizionin e qartë pas një kursi.

Në fund të fundit, përbërja e ilaçit përfshin përbërës të zgjedhur posaçërisht që rivendosin punën e duhur të muskujve të syrit dhe përmirësojnë gjendjen e lenteve - të cilët janë faktorët kryesorë për shikim të mirë.

Në kombinim me ushtrimet e syve, një terapi e tillë jep një rezultat të sigurt në kohën më të shkurtër të mundshme dhe ndihmon në shmangien e ndërhyrjes kirurgjikale.

TASHMI E TYRE ËSHTË RIKTHYER ME O CAPS

Ирина Карпова

Bruna T.

Unë kam -6 dioptra për shumë vite dhe shihja vetëm në një sy. Unë jam pianiste, muzika është gëzimi kryesor në jetë, por nuk dalloja dot notat. Nuk mund të mbaja syzet për më shumë se 15-20 minuta - filluan dhimbje koke të tmerrshme. Vendosa të porosis O Caps, sepse dëgjova që ilaçi ndihmon në rivendosjen e shikimit, por në rastin tim të vështirë nuk llogarisja në një mrekulli. Megjithatë, pas një muaji pata rezultate të mahnitshme. Vizioni u kthye në -1, okulisti im tha se nuk kishte parë kurrë një përparim të tillë. Tani ajo këshillon të gjithë pacientët e saj!

Максим Рылин

Feliks B.

Unë jam programues dhe puna e vazhdueshme para një monitori më ka dëmtuar shumë shikimin. Arriti deri në atë pikë sa u ngrita nga kompjuteri - dhe gjithçka po notonte para syve të mi. Kam vuajtur nga dhimbje koke të vazhdueshme për shkak të tensionit në sytë e mi. Këtë e kuptova vetëm kur nuk mund të punoja - sytë e mi pushuan së dalluari edhe shkronjat e vogla në ekran. Pastaj porosita O Caps. I pushova sytë nga kompjuteri për dy javë, e mora këtë ilaç dhe bëja ushtrime për 15 minuta në ditë. Rezultati, natyrisht, më kënaqi. Gjithçka e shoh aq qartë, sikur më janë fërkuar sytë! Tani do të kujdesem gjithmonë për shikimin tim!

Ирина Карпова

Griselda K.

Mësova për O Caps në klinikë, ku u diskutua në mënyrë aktive, kështu që vendosa ta provoja. Unë nuk jam më i ri, kështu që shpesh më është dashur të përdor syze. Nuk e pashë numrin e autobusit. Po, dhe optometristi dha parashikime zhgënjyese - filluan problemet me retinë. O Caps thuhet se përdoren për të gjitha problemet e syve. Çfarë mund të them, është e pabesueshme! Tani unë shoh gjithçka shumë më mirë, madje mund të shoh detaje të vogla në distancë. Prandaj e rekomandoj fort!

Ирина Карпова

Bruna T.

Unë kam -6 dioptra për shumë vite dhe shihja vetëm në një sy. Unë jam pianiste, muzika është gëzimi kryesor në jetë, por nuk dalloja dot notat. Nuk mund të mbaja syzet për më shumë se 15-20 minuta - filluan dhimbje koke të tmerrshme. Vendosa të porosis O Caps, sepse dëgjova që ilaçi ndihmon në rivendosjen e shikimit, por në rastin tim të vështirë nuk llogarisja në një mrekulli. Megjithatë, pas një muaji pata rezultate të mahnitshme. Vizioni u kthye në -1, okulisti im tha se nuk kishte parë kurrë një përparim të tillë. Tani ajo këshillon të gjithë pacientët e saj!

Максим Рылин

Feliks B.

Unë jam programues dhe puna e vazhdueshme para një monitori më ka dëmtuar shumë shikimin. Arriti deri në atë pikë sa u ngrita nga kompjuteri - dhe gjithçka po notonte para syve të mi. Kam vuajtur nga dhimbje koke të vazhdueshme për shkak të tensionit në sytë e mi. Këtë e kuptova vetëm kur nuk mund të punoja - sytë e mi pushuan së dalluari edhe shkronjat e vogla në ekran. Pastaj porosita O Caps. I pushova sytë nga kompjuteri për dy javë, e mora këtë ilaç dhe bëja ushtrime për 15 minuta në ditë. Rezultati, natyrisht, më kënaqi. Gjithçka e shoh aq qartë, sikur më janë fërkuar sytë! Tani do të kujdesem gjithmonë për shikimin tim!

Ирина Карпова

Griselda K.

Mësova për O Caps në klinikë, ku u diskutua në mënyrë aktive, kështu që vendosa ta provoja. Unë nuk jam më i ri, kështu që shpesh më është dashur të përdor syze. Nuk e pashë numrin e autobusit. Po, dhe optometristi dha parashikime zhgënjyese - filluan problemet me retinë. O Caps thuhet se përdoren për të gjitha problemet e syve. Çfarë mund të them, është e pabesueshme! Tani unë shoh gjithçka shumë më mirë, madje mund të shoh detaje të vogla në distancë. Prandaj e rekomandoj fort!

BEJ KUJDES

Për të shmangur falsifikimin dhe analogët me cilësi të ulët, blini produktin origjinal vetëm në këtë faqe.

GARANCI 100% CILËSISË NGA PRODHUESI!

Alt

GATI PËR TË POROSISË O CAPS?

Alt

PLOTËSONI FORMULARI MË POSHTË

Alt

PRIT TE LEHTA NGA OPERATORI PER TE KONFIRMUAR POROSINE

Alt

PUNOJMË PA PAGESË PARAPRAKE! PAGUANI POROSINË VETËM KUR TA MARRNI!

ESHTE KOHA PËR TË RREGULLUR VIZIONIN TUAJ!

Alt Alt Alt
Alt
 • Ai lehtëson presionin dhe dhimbjen në sy në pesë minuta
 • Rikthen shikimin me 99% në një kursi
 • Parandalon zhvillimin e sëmundjeve të syrit dhe dëmtimi të shikimit

Porosit TANI ME
ZBRITJE!

7800 ALL

3900 ALL

bs hr sq tr